Забавления, релакс и много изненади – това очаква винаги гостите на Парк и СПА Хотел Марково до Пловдив! Известен с това, че е един от най-награждаваните СПА хотели, предпочитани за семейната почивка с деца, той е и притегателно място за незабравими моменти без значение от сезона. Сега обаче удоволствието е още по-голямо, защото обичани български звезди ще гостуват за празниците, за да направят изживяването още по-запомнящо се.

Глория – една от най-талантливите български певици, ще зарадва публиката с най-доброто от репертоара си през март, а Орлин Горанов ще гостува през април, за да се погрижи за Великден, изпълнен с емоции, красота и блясък.

Пакет 3 март със специалното участие на Глория

По време на националния празник много българи избират да резервират почивка, за да отделят повече време на обичаните си хора. През 2023 г. датата се пада в петък, така че спокойно можете да планирате своето следващо пътуване. В Парк и СПА Хотел Марково сме подготвили специалния Пакет 3 март, който ще накара гостите да се насладят истински на релаксиращо и зареждащо изживяване, от което имат нужда.

На 4 март специалното участие на Глория ще допринесе за позитивното настроение в ресторанта на хотела. В рамките на пакета ще може да се възползвате още от детска анимация за децата всеки ден, както и богата блок маса за закуска и вечеря.

Великден с изключителния Орлин Горанов

Безспорно Великден е един от най-ярките и харесвани празници и освен с религията, се асоциира също с цветовете, пролетта и новото начало. Ако сте решили да напуснете за кратко удобните прегръдки на дома, ви каним в Парк и СПА Хотел Марково, за да се насладите на всичко, което сме подготвили с много внимание и радост!

Обичаният изпълнител на „Светът е за двама“ – Орлин Горанов, ще бъде нашият специален гост изпълнител на 16.04. (неделя). Потопени в дълбочината на гласа и стойностните текстове на песните му, тотално ще забравите за всичко от реалността и ще се отдадете на заслужена почивка от рутината.

Вкусното хапване също е задължително за Великден, затова сме се постарали да изкушим максимално всички, без значение от хранителния им режим. Очакват ви апетитни кулинарни шедьоври като цяло печено прасенце, ароматно агнешко за празника, но също така и разнообразни салати, гарнитури, десерти, пресни сокове и други питателни продукти.

Притеснявате се дали децата ви ще се забавляват, докато вие си почивате? Детският ни кът работи всеки ден от 10 до 22 часа, освен това организираме и кинопрожекции за малчугани и пораснали киномани.

Да не забравяме, че четирите ни топли вътрешни басейна са страхотно място за релакс през пролетта, тъй като дори навън да е още хладно, те са с температура между 32 и 36 градуса. Просто примамват да се топнете в тях и да се наситите на почивката, за която дълго сте мечтали.

А вие как планирате да празнувате 3 март или Великден? Ще се радваме да бъдете наши гости. Обещаваме, че ще се погрижим да бъде незабравимо!

Телефони за резервация:
+359 893 058 047
+359 894 529 777