Насилието между непълнолетни момичета под тепетата продължава. TrafficNews разполага с видео, на което се вижда как тийнейджърка налага с юмруци и ритници друго момиче на бензиностанция до Първо РУ. Запознати със случая твърдят, че побойницата е именно 15-годишната Мария, която беше пребита в Кючука миналата седмица.

Според тях боят се е случил два месеца преди да се разпространи видеото, което придоби публична популярност след наша публикация. Припомняме, че полицията и прокуратурата се самосезираха по случая с агресията в Пловдив, като служители на реда в Първо РУ започнаха проверка. Районна прокуратура-Пловдив пък образува досъдебно производство за причинена лека телесна повреда, изразяваща се в контузия на главата и лицето, кръвонасядания и охлузвания по ръцете и краката,  довели до разстройство на здравето.

На първото видео се виждаше как 16-годишно момиче бие Мария, а в основата на нападението бил спор за момче. По думите на майката на битото момиче, в момента тя се възстановява в дома си и е много стресирана. Има натъртвания и охлузвания по цялото тяло, хематом на главата и трудно се храни, споделя още майката.

Очевидци твърдят, че в клипа, заснет на 27 юни на бензиностанция в близост до Първо РУ, именно 15-годишната Мария налага друго момиче.

„Ясно се вижда, че Мария не е невинна и тя има провинения. Това се случи два месеца преди боят от миналата седмица върху нея да се разчуе. Жалко, че когато тя е източникът на агресия не се разчува, а на побоя над нея се обърна изключително голямо внимание. Мария изскочи с нейна приятелка с маски на Локомотив Пловдив, с палка и нож в парк с малки деца, заплашвайки момичета от противоположния отбор. Опита се да пребие едно от момичетата, но други момчета я защитиха”, споделят познати на тийнейджърките.

Майката на непълнолетното момиче заяви пред медията ни, че не си обяснява какво е провокирало дъщеря й да нанася удари и се надява случая да има добро обяснение и предистория.

Припомняме, че след първия видеоклип стана ясно, че банда от три момичета пресрещат компанията на потърпевшата. Тогава започва и побоят от страна на насилничката – следват ритници с крака, удари в областта на главата и гръбнака на другото момиче.

„Била е подмамена от обща позната под предтекст, че трябва да разговарят. Около 19:00 ч. Мария пристига и е била доста неприятно изненадана”, посочи още майката, като допълни, че след нападението дъщеря ѝ продължава да бъде заплашвана.

Не е ясно обаче какъв е поводът за боя, случил се два месеца по рано, отново в близост до Първо РУ.

Припомняме, че има няколко подобни случаи на агресия между момичета от началото на годината в Пловдив. 

Непълнолетна стана жертва на жесток побой от друго момиче в Кючука, причината – момче ВИДЕОИ двете имали връзка с него

След публикация на TrafficNews: Прокуратура и полиция разследват боя над непълнолетна в КючукаСлужители на Първо РУ имат срок от един месец да проверят случая на брутално насилие

Майката на пребитото момиче в Кючука: Не помни нищо от побоя, още се възстановяваТийнейджърката има синини и охлузвания по цялото тяло