Отново се е нагнетило напрежение в асеновградския квартал Долни Воден, този път то е предизвикано от кандидат-депутата Рамадан Аталай, който е влязъл в конфликт с младежи от ДПС – Ново начало.

Припомняме, че преди дни кандидат-депутатът от ДПС – Ново начало Нурай Шериф бе пребит жестоко в Долни Воден заради конфликт със симпатизанти на коалицията на Ахмед Доган.  Днес бе и мярката не побойника  39-годишния Тахир Р., който остана за постоянно в ареста.

Конфликтът между двете формации в квартала е продължил и днес пред училище „Панайот Волов“, където местните гласуват. Кандидат-депутатът от АПС – Рамадан Аталай се е нахвърлил вербално върху младежи от ДПС – Ново начало.  До редакцията на TrafficNews бяха изпратени кадри, на които се вижда как той ги заплашва.

„Ще ти създам напрежение. Ще ти създам напрежение…скоро. С фалшивото медицинско…“, казва Аталай на клипа. Пред наш репортер заплашеният активист на ДПС – Ново начало обясни, че словесните атаки от кандидат-депутата започнали още от сградата на училището. Там Аталай се обърнал към, за да ги пита къде е пребития Шериф с "фалшивото медицинско", като се заканил, че ще се саморазправи с него физически. 

Младежите се обадили на 112, като на място дошла патрулка,  а след това и отишли и в районното, за да им бъдат снети обяснения заради конфликта.

Побойникът, счупил крака на кандидат-депутата Нурай Шериф, остава зад решеткитеМъжът се изправи пред магистратите

Пребиха кандидат-депутат от Асеновград, подозират политически конфликтЗадържан е 39-годишен, криминално проявен и осъждан