Полицаи влизат от врата на врата в Куклен, за да събират информация за мелето от днес, предаде репортер на TrafficNews.bg. По непотвърдена информация, повече от десет жители на ромската махала в града са арестувани. Униформените завардиха изходите на Куклен и тази нощ полицейското присъствие ще остане засилено.

Съседи на пострадалото семейство разказаха, че още от сутринта ромите са били пияни. Музиката е била толкова силна, че се е чувала из целия квартал. По обяд пловдивската фамилия, която се събрала при роднини за Великден, помолила съседите на намалят музиката, защото децата спят. Първоначално ромите изпълнили молбата, но не след дълго веселбата продължила доста шумно. Отнякъде се чули и изстрели. Тогава пловдивчаните отново направили забележка на съседите, които скочили на бой.

„Досега не е имало никакви проблеми с ромите. Един чифт обувки не е изчезвал“, коментира пред наш репортер възрастен мъж, който живее на същата улица. Тя е обитавана както от българи, така и от роми, които от години живеят в разбирателство.

Очаквайте подробности!

Жандармерия и спецполицаи се изсипаха в КукленМлад мъж бе отведен за разпит

Екшън в Куклен! Роми нахлуха в частен имот, изпотрошиха и полицейска колаАгресията е била провокирана след забележка за силна музика