Уникален онлайн концерт ще зарадва малките пловдивчани в Деня на детето. Известни детски състави ще се представят с любими на публиката изпълнения по време на събитието, организирано от ЦПЛР-ОДК - Пловдив.

Традиционният детски концерт, който младите таланти изнасят всяка година, сега ще се пренесе в домовете ни. Сценарият е на ръководителката на театралната трупа Евелина Николова и е организиран като истински спектакъл за деца и възрастни – с много цвят, музика и танци.

Ще се насладим на изпълненията на хоровете „Детска китка” и Хора на пловдивските момчета, на малките принцеси от вокална група „Бамбини” и талантите от Естрадно студио „Прима”. С автентичен фолклор, песни и танци ще се представят съставът „Куклици” и децата от фолклорен танцов ансанбъл „Иглика”. Настроението ще повдигнат и красивите момичета от школата по художествена гимнастика, Джаз балетът, формация „Сияна Данс” и Балет Ера”, както и мажоретен състав „Динамика”. Концертът ще бъде закрит от талантливите деца на Младежката духова формация. 

Можете да се насладите на изпълненията им ТУК!