Ще се разбере ли истината? МВР нямало достатъчно данни, че Явор Захариев е пребит

По-рано днес сестрата на певеца написа във Фейсбук, че той е бил пребит и това е причината за кончината му, а не наркотиците

София
14.04.2019 18:30 4239 4
Ще се разбере ли истината? МВР нямало достатъчно данни, че Явор Захариев е пребит

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов коментира смъртта на вокалиста на групата Gravity Co. Явор Захариев пред журналисти при посещението си на ГКПП Кулата, след като по-рано днес сестрата на певеца написа във Фейсбук, че той е бил пребит и това е причината за кончината му.

"Когато е получен сигнал за инцидента с господина, първоначално се работеше по версия, че може да е бил пребит. Отивайки на място обаче, вратата беше заключена отвътре. Телефонът му беше вътре, не е имало връзка с него от няколко дни. Тогава не получихме данни, че може върху него да е упражено насилие. А какви са резултатите от аутопсията, не мога да ви кажа", обясни Иванов.

Явор Захариев почина в "Пирогов" няколко дни, след като бе открит на тавана на жилището си в безпомощно състояние и с тежки наранявания. Дълги години той се бори със наркозависимост, заради което се появиха и обвинения, че сам се е докарал до това състояние.

Следи от опиати в тялото му обаче не са открити, обяви сестра му. На Фейсбук страницата си Рая Крумова публикува емоционален текст, в който категорично отрича подозренията, че вокалистът на Gravity Co. е бил погубен от дрогата, и твърди, че причината за гибелта му е нанесен побой.

Близките на Явор: Издъхна от побой, а го охулиха като наркоман!Ще ли е възможно да предъвчите тази гадост и този бълвоч, които изплюхте, пита сестрата на певеца във Фейсбук

Явор Захариев – жертва на побой: Не. Дрогата е!Разследващи пред TrafficNews: Той е в критично състояние заради свръхдоза

Черни балони полетяха към небето в памет на незабравимия Явор ЗахариевПриятели и фенове на певеца се събраха в столичен клуб на възпоменателна среща

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
4 Коментара
Сортирай по
коментар

Meggy Dimitrova 10:37, 15.04.2019

точно вие бяхте със статията,че е починал от свръхдоза

Oтговора0
коментар

Meggy Dimitrova 10:37, 15.04.2019

https://trafficnews.bg/bulgaria-obshtestvo/yavor-zaharievzhertva-poboi-ne-drogata-e-137864/

Oтговора0
коментар

Natali St. Lozanova 18:31, 14.04.2019

Не знам какви повече данни са нужни от фрактурите по тялото му, които бяха обявени удобно, че били в следствие на свръх доза...what?

Oтговора0
коментар

Slawjanka Dimitrova 18:51, 14.04.2019

Скопеното ни МВР откъде ще има данни за убийство вместо самоубийство от наркотици ! Те освен да бият гражданите по протестите , друго могат ли ?

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина