Пловдивчанинът Атанас Динков има нужда от още малко помощ, за да може да живее дълъг и пълноценен живот заедно със семейството си. След проведената химиотерапия , резултатите на младия баща са все по-добри, болестта на този етап е подтисната и той е в добро общо състояние. Налага се, обаче да се направи още една химиотерапия, защото има останал малък процент ракови клетки и трябва да бъдат унищожени. Тя е насрочената да е 15 май.

„Имаме оферта за терапията, която е 12 500 евро, но в нея не са включени медикаменти и преливания, които ще са необходими по време на лечението. Нямаме необходимата сума, а нямаме и време. Разполагаме само с една седмица да съберем парите, за да може да стартираме терапията“, разказва съпругата на Наско - Ася Динкова пред TrafficNews.bg.

Припомняме, че в края на миналата година младият баща се подложи на трансплантация на стволови клетки в Турция. Резултатите от операцията бяха добри, всички показатели също. В края на месец март, обаче Атанас разбира, че болестта отново се е върнала и продължи борбата си за живот.

Ето и дарителската сметка, на която може да помогнете на Наско:

BG90BUIN95611100605800
Атанас Йорданов Динков

Алианц България

Наско продължава борбата! Левкемията отново се върнаМладият баща от Пловдив има нужда от още средства за лечението