15-ти февруари е Международен ден на децата с онкологични заболявания. Символът на тази нелека битка е златната панделка.

Всяка седмица четири български майки, чуват думите: "Вашето дете има РАК". Следват дълги месеци на емоционална и физическа агония. Отчаянието проправя път на надеждата, молиш се, тръпнеш, копнееш да видиш детето си отново здраво. Молиш се ракът да не ти го отнеме.Дори след спечелена битка, никога няма де е същото... Ракът краде детството... завинаги!Необходими са средства за довършване на първия възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания. С тази цел на 15 февруари се провежда благотворителна акция. 

Красота с Кауза e благотворителна инициатива, в която професионални гримьори от всички краища на България, ще гримират с благотворителна цел. Събраните средства ще дарим за доизграждане на първия в България Център за възстановяване и работа с деца с онкохематологични заболявания.

В зала 10 на НДК може да си направите професионален грим според вашите желания и така да дарите вашите средства за тази благородна кауза. Събитието продължава до 18 часа.

Можете да изберете да си направите дневен - 50 лв., опушен грим - 80 лв. и дълготраен грим по избор - 100 лв. Мъжете също могат да подкрепят каузата, като за тях е предвиден грим на ръката - златната панделка, която е символ на децата с онкохематологични заболявания.