Бизнесменът Румен Рончев излиза от ареста срещу 5 бона, научи TrafficNews. Днес той за трети път се изправи пред магистратите с молба, мярката му за неотклонение да бъде изменена от „задържане под стража” в по-лека.

Припомняме, че той е обвинен в измама, в съучастие с дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, тъй като са обявили за откраднат джипа й "Мерцедес", а след това са го продали. Заради тези щети той е привлечен като обвиняем заедно с  Мегз и братовчед й.

Скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите "кубчето" е станало "жертва" на схема за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е собственост на лизинговата компания "София ауто". 

Спрямо бизнесмена са повдигнати и още две обвинения.

Румен Рончев прекара почти пет месеца в ареста. От задържането му досега, защитниците му два пъти жалеха мярката му за неотклонение. Още преди месец, адвокат Паскалева заяви пред репортер на TrafficNews, че по делото са постъпили нови обстоятелства.

Именно благодарение на тях, днес магистратите от Окръжен съд бяха благосклонни към него. Те го освободиха срещу гаранция, който размер бе определен в размер на 5000 лева.

В същото време срещу любимата му - Мегз се води проверка за нападение над жена в Пловдив. Потърпевшата, чиято самоличност няма да бъде разкрита, е била атакувана от Мегз преди няколко месеца, а причината според наши източници е ревност.

Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в града под тепетата, като е блъскала и скубала. След скандала жената подава жалба в Криминална полиция. Започната е била предварителна проверка, която преди дни е приключила, а материалите са предадени в Районна прокуратура.

Мегз отново клиентка на прокуратурата, този път за нападение над женаСрещу нея е започнала преписка за причиняване на ПТП с пострадал

Транспортният бос Рончев: Не съм престъпник! Прокуратурата: Срещу него има две обвинения ВИДЕОРончев се оплака, че Мегз иска да го натопи и да му вземе бизнеса

Арест в Пловдив! Гаджето на Мегз - транспортният бос Румен Рончев е арестуванКражбата на джипа на модната принцеса от Раковски се оказа... застрахователна измама