Обвиненият в убийство Мартин Трифонов е под засилена полицейска охрана и достъп до него имат само медиците и разследващите. Той продължава да е в сливенската болница. 

За пореден ден тук остава 21-годишният Мартин Трифонов. Човекът, който е обвинен в убийство по особено мъчителен начин на 7-годишно момиченце, блудство и изнасилване, съобщи bTV. Той е под засилена полицейска охрана и достъп до него имат само медиците и разследващите. Той е окован с белезници и не му позволяват да напуска стаята дори с полицейска охрана.

Здравословното състояние на Мартин остава стабилно, но заради двете операции, които му бяха направени заради огнестрелните рани той не може да се движи. Поради тази причина днес в сливенската болница ще има изнесено съдебно заседание, на което прокуратурата ще поиска постоянна мярка „задържане под стража”.

 Предполагаем час, макар че още не е ясно, е в ранния следобед, вероятно около 13,30 часа. Днес в Сливен е обявен ден на траур. В 17 часа близките на убитото момиче се събират на бдение пред Община Сливен.

Изпращат малката Криси, погребение и бдение в СливенМагистрати отиват в болницата при Мартин Трифонов, ако той не дойде с патерици в съда

Мартин Трифонов може да избегне доживотна присъда по схемата на СеверинЗадържаният за убийството на 7-годишното дете вече призна вина