Бойко, Румене, вие сте мъжки момчета, направете нещо, докарайте го това момченце тук...

Това призова премиера и президента по bTV Наско Александров, баща на единия от убитите младежи пред дискотека "Соло" преди 10 години.

Авторът на двойното убийство Илиян Тодоров бе осъден на доживотен затвор, но успя да избяга и сега се издирва от Интерпол.

"Баща му е лидер на една партията в Перник и има финансовите възможности да му помогне да се укрие… Искам да има възмездие", настоя Александров.

За негои е необяснимо как досега убиецът не е открит и върнат да си излежи присъдата.

Тодоров се издирва от Интерпол от края на 2013-а. Снимката му е качена до всички международно издирвани престъпници, които се търсят в цял свят.

Той трябваше да влезе в затвора в началото на декември 2013-а, когато присъдата му влезе в сила, за убийството на Кирил Въжаров и Васил Александров през 2009 година пред дискотека "Соло".

От него обаче и до момента няма следа. Родителите му твърдят, че не знаят къде е, а правосъдното министерство допуска, че може би е в чужбина.

Същевременно Илиян Тодоров изпрати на два пъти обръщение и видео до българските медии. В имейлите си младият мъж категорично отхвърли вината си за убийството пред дискотеката.