Националният авиопревозвач "България Ер" пуска промоции на самолетните билети до всички свои директни дестинации. Намаленията в кампанията "Любовта те кара да летиш" са в сила то 16 февруари и могат да бъдат ползвани до 30 юни.

Полетите от София до античната Атина са на цени от 40 евро за еднопосочен билет, а до Виена започват от 49 евро еднопосочно и от 88 евро двупосочно. Цената включва  1 бр. ръчен багаж до 10 кг, допълнителна дамска чанта или чанта за лаптоп, летищни такси, онлайн чек ин и кетъринг на борда, пише money.bg.

От 220 евро в двете посоки започват цените на билетите между София и новата дестинация на "България Ер" Санкт Петербург. Срещу 209 евро пък може да бъде резервиран двупосочен полет до Москва, като в самолетните билети и за двата руски града са включени освен ръчен багаж, така и чекиран куфар до 23 кг, редом с всички останали комплименти от превозвача.

На атрактивни цени са и билетите до два града в Италия. В рамките на промо кампанията от 49 евро започват полетите до Милано, а от 54 евро са тези до Рим. Отстъпки има и за полетите на "България Ер" до Лондон, Прага, Кипър, Берлин, както и за Испания.

Повече подробности може да откриете на сайта на авиокомпанията www.air.bg. Всички билети, закупени в рамките на промоцията, могат да бъдат използвани за пътувания, започнали до 30 юни 2020 година.