Ангел, Ивета, Христо и Марио Тоточеви заминават за Великобритания преди малко повече от 7 години. Създават компанията EasySkinz през 2014 година и само за няколко години успяват да я превърнат в супер успешна. Така се стига и до най-престижната награда за бизнес на Острова - The Queen’s Awards for Enterprise 2019 в категория International Trade (Международна търговия).

Компанията се занимава с дизайн, разработка и производство на скинове (специален самозалепващ материал, с който се облича устройството).

Спечеленото отличие представлява кралски печат, символ на одобрението за най-забележителните фирми в Обединеното кралство. Нейно Величество Кралица Елизабет II одобрява победителите лично, по препоръка на министър-председателя Тереза Мей.

Ангел и Ивета Тоточеви се преместват във Великобритания през 2011 година след 25-годишен опит в рекламния бизнес у нас, пише Дарик. Към тях се присъединява по-големият им син Христо, след като се дипломира в СУ “Св. Климент Охридски” със специалност "Връзки с обществеността". По-малкият им син - Марио, паралелно с работата си в компанията, се обучава в кампуса CEMAST (център за постижения в инженерството, производството и обучението за напреднали) към Fareham College (Феръм Колидж), специалност Моторспорт.