"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Мистериозният чар на Скорпиона крие тъмните му страни. 

 Скорпионите са осмият знак от зодиака. Управлявани от Плутон и Марс, те носят мощна комбинация от сила и решителност. Тъмните и светлите страни на Скорпиона са дълбоко вплетени в тяхната същност, оформяйки техните действия и взаимоотношения.

 Когато говорим за тъмната страна на Скорпиона, имаме предвид тяхната интензивност и страст. Скорпионите са силно емоционални личности и когато емоциите им нараснат, те могат да бъдат погълнати от вихрушка от чувства. Тази интензивност понякога може да доведе до ревност, притежание и дори случайни изблици на гняв. 

Един от значимите тъмни нюанси на Скорпиона е, че те винаги искат да бъдат резервирани в собствения си свят. Хората ще имат късмет, когато имат удивителната гледка към флуоресцентните нюанси на Скорпиона, която Скорпионите ще покажат само два пъти, първо, когато искат да привлекат някого, за да свърши работата им, друг път, когато Скорпионът ще бъде силно влюбен с някого.

Една от популярните черти на Скорпиона е, че те никога няма да забравят грешките, извършени от другите, както и никога да не забравят врага си. Скорпионите са известни със своите интензивни личности. Точно както водата, техният управляващ елемент, може да бъде спокойна или свирепа и мощна, Скорпионите проявяват подобна двойственост. Техните емоции са дълбоки, което може да доведе до забележително състрадание и връзка, но също и до ревност и чувство за притежание. Разбирането на тази интензивност помага да се ориентирате в техния сложен емоционален пейзаж.

След като Скорпионът си постави определена цел, решимостта му става непоколебима.

Тази решителност е възхитителна, кара ги да преодоляват предизвикателствата и да постигат целите си. Въпреки това, когато тъмната страна вземе връх, тази решителност може да се трансформира в упоритост, правейки компромиса труден и отношенията обтегнати.

Скорпионите притежават необичайна способност да четат между редовете и да възприемат скритите истини. Тяхната интуиция е несравнима и често ги насочва към разкриване на тайни, които другите може да пропуснат. И все пак, тази остра проницателност може да доведе до подозрение и склонност към свръханализиране на ситуации, понякога създавайки ненужно напрежение в техните взаимодействия.

Скорпионите са затворени, ревниви, хитри, неразбрана група от мистериозни хора - и фактът, че са представени от  безгръбначните  животни - скорпиони, не облекчава нито един от страховете и мрака, които заобикалят този воден знак. Скорпионът изглежда процъфтява в сенките, в постоянна метафорична смърт и прераждане. Поради това те са получили донякъде лоша репутация , че са манипулативни и жестоки.

Скорпионите наистина имат умение да постигат резултати чрез фина манипулация, но най-често това се прави по начин, който не е вреден за другите. Това е свързано със стратегия, харизма и интелект, които не са лоши неща. Разбира се, тази сила може да бъде използвана злонамерено.

В заключение, тъмната страна на Скорпиона е многостранно царство, изпълнено с интензивност, решителност, интуиция, нужда от контрол и пътуване на трансформация. Като разбираме тези измерения, можем да се ориентираме в тяхната сложност с емпатия и да насърчим смислени връзки.

Скорпионите, със своите тъмни и светли страни, притежават аура на интензивност и привлекателност, която няма равна на себе си. Докато емоциите им могат да бъдат дълбоки и страстни, мистериозният им чар привлича другите като магия. Чрез възприемане на самоосъзнаването и култивиране на доверие, Скорпионите могат да намерят деликатен баланс между своите тъмни и светли страни, отключвайки пълния си потенциал и обогатявайки връзките си.

Така че следващия път, когато срещнете Скорпион, оценете интригуващата енигма, която представляват – завладяващ танц между тъмнина и светлина, интензивност и привлекателност, което ги прави наистина необикновени същества в гоблена на човешките личности.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.