"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Из  тъмните колебания на зодия Везни.

 

Неща, които може би не знаете за тях

Тази въздушна зодия със свободен дух мрази да бъде обвързана и обича среда, в която могат да се оставят да текат хармонично, внимателно балансирайки везните си и наслаждавайки се на светския живот. Но истината е, че сме тук, за да бъдем един с друг. И това ни кара да искаме да мислим за тези, на които държим. Тази зодия може да бъде изключително полезна и ще бъде там, ако имате нужда от тях. Те са много надеждни, но тогава кой няма отрицателна страна? Нека изследваме тъмнината на знака Везни.

Понякога манипулативни

Везните обичат спокойствието и красотата и заради собствената си нужда да бъдат в перфектно балансирано състояние, те мразят конфронтациите. Но ако конфронтациите се случат, тъмните им страни ще излязат наяве. Те могат да бъдат изключително манипулативни, за да наклонят везните в своя полза. Преди да се усетите, портретът на г-н Правилният или госпожица.

Винаги правилният ще бъде изложен за гледане от всички, дори ако това означава да клеветят другия човек до най-лошото, което могат. Те няма да спрат, докато не докажат, че са прави, с каквито и средства да са необходими.

Те трябва да спечелят, дори ако това означава манипулация, крясъци, бой или злословие. След като отново приведат везните в перфектен баланс, те ще изобразят своята безупречна страна и перфектна усмивка, сякаш нищо не се е случило. Повечето други знаци може би ще преживеят травмата от една преминала бурна нощ, но не и Везни. За тях редът е възстановен и хаосът е приключил.

Емоционално откъсване

Много бързо могат да се откъснат емоционално. Те няма да имат притеснения да прекратят връзка, която е спряла да служи на предназначението си и ще се преместят в следващата, без да носят багажа от предишната. Това може да бъде болезнено за човека в приемащия край. Ако е била любовна връзка, може би човекът все още се държи с надежда, чакайки ги да се върнат. Но веднъж взето решение, истинските Везни няма да се върнат. Особено когато са намерили нещо по-вълнуващо, блестящо и по-бляскаво.

Често с повърхностен и материалистичен характер

Примамката към красивите неща и красивите хора е най-висока във Везните. Те могат да бъдат повърхностни и материалистични. Управляван от Венера, планетата на лукса и красотата, любовта към добрия живот и изобразяването на перфектен дом, е изключително важен за този зодиакален знак. Зад затворени врати те може да водят най-объркания живот, но тази повърхностна характеристика често ги тласка да представят перфектен свят на външни лица.

Преценката

Ако не сте знаели, постоянно ви съдят. И за тях тази преценка се основава на начина, по който се обличате и може би на марките, които носите. Така че, ако търсите задълбочени разговори и изключителна лоялност и ако вярвате, че красотата не е в лицето, а светлина в сърцето, зодия Везни не е за вас...

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.