"Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре дошли в рубриката! В поредното издание ще ви представя темата за скритото послание – Из  тъмните дебри на зодия Дева.

Всеки зодиакален знак има своите сенчести страни. Девите, в мрачните си дни, могат да бъдат съсредоточени върху детайлите до точката на обсебване, с непреодолима нужда да контролират околната среда и хората около тях. Не е лесно да се разрови в тъмната страна на Девата. Представянето им на съвършенство е толкова важно за тях, че самите те започват да отричат своята тъмна страна.

Девите са известни със своята честност, но понякога могат да бъдат нечестни, за да защитят имиджа си. Те може да не са обичайни лъжци, но могат да скрият своите грешки или недостатъци, за да избегнат да бъдат възприемани като несъвършени. Това може да бъде вредно за техните взаимоотношения, тъй като може да доведе до недоверие и негодувание. За Девите е важно да помнят, че всеки прави грешки и че опитите да бъдат перфектни през цялото време е нереалистично.

 

Често избухливи

Девите понякога могат да изпитат изблици на разочарование или гняв, когато плановете им са нарушени или усилията им са подценени. Този избухлив характер може да доведе до конфликти и обтегнати отношения. Да се ​​научат да управляват тези емоции и да ги изразяват ефективно може да помогне на Девите да предотвратят недоразумения и да поддържат хармонични връзки.

Безмилостно критични

За Девите съвършенството трябва да се отразява във всяка задача, която изпълняват, или във всяка тяхна връзка. Ако не можете да живеете до това съвършенство, Бог да ви пази. Те могат да бъдат критични и досадни до такава степен, че или напълно да се откажете, да се откажете и да продължите от тях или да направите това, което се очаква от вас, харесва ви или не. Тяхната представа за правилно не е непременно правилна за всички, но от друга страна, вие никога няма да спечелите. Или го приемете с щипка сол, или практическият им едностранен спор може да става все по-болезнен.

Често заядливи

Девите имат перфектна памет. Те ще помнят добротата и топлата постъпка, но също така ще помнят всеки момент от това как сте ги наранили. Повтарящото се напомняне, повдигнато в няколко разговора, в крайна сметка може да бъде разочароващо за другия човек и може да наруши сделката. Но от друга страна, ако сте ги наранили дълбоко, може би няма да имате шанс отново да бъдете в живота им. Когато ситуацията го изисква, този перфекционист може да бъде най-практичният човек, да се самосъхрани и да премине от драмата, без да иска никога да поглежда назад.

Тяхната личност, която харесва хората, често ги прави изключително любопитни в бизнеса на всички. Понякога, дори когато не е необходим съвет, те ще имат своите две части. Те могат да станат изключително критични към вашия подход към въпроса, вместо да ви помогнат да излезете от него. Това може да бъде досадно, защото има моменти, в които човек има нужда само да остане сам. Но критиката следва навсякъде, където следва лоялността на Девата.

Упорити

Силната воля на Девите понякога може да се превърне в упоритост, което ги прави устойчиви на промени и компромиси. Тази черта може да обтегне отношенията, тъй като Девите могат да се придържат към собствените си възгледи, възпрепятствайки растежа и хармонията. За Девите е важно да разпознаят кога решимостта им се превръща в негъвкавост и да бъдат отворени за разглеждане на други гледни точки.

И не по най-любящия начин Девите ще ви дадат съветите си. Те не са тези, които ще ви държат за ръка и ще ви кажат, че всичко ще се нареди. Не очаквайте прегръдка, когато се съкрушавате. Напротив, може да ви наредят да го съберете, да станете, да си избършете праха и да продължите напред. Понякога това може да бъде изключително болезнено. Но го приемайте с щипка сол. Те наистина имат надеждна прекрасна страна в себе си, която ви е привлякла към тях на първо място, но не очаквайте да са пълни, когато сте отпаднали. Въпреки това, когато имат нужда от вас, бъдете готови да им дадете цялата си нежна, любяща грижа.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.