Козирог

Този месец ще бъдете вдъхновени да бъдете по-смели и да търсите нови преживявания. Стандартният подход няма да работи за вас и може да пожелаете да се освободите от всичко, което ви пречи да постигнете целите си. Въпреки желанието ви да поемате известни рискове, трябва да бъдете внимателни. Време е да докажете колко успешни можете да бъдете! Дайте пример на компанията си и работете допълнително, за да спечелите повишението или заплатата, която желаете. Може да се сблъскате с по-неочаквани обрати, които ще разделят времето ви с близките ви приятели и семейство, така че не забравяйте да ги държите близо и отделете малко време и за собственото си удоволствие.

 

Водолей

Този месец може да почувствате постоянен прилив на енергия. Ще се чувствате спокойни и доволни, тъй като наградите за вашите усилия и търпение дават плодове. Не забравяйте, че търпението е добродетел и че добрите неща ще дойдат на пътя ви, когато му дойде времето. Вашите инвестиционни решения ще се окажат ползотворни този месец! Ще видите по-добри дни в кариерата или бизнеса си и ще можете да спечелите достатъчно пари, за да осигурите бъдещето си. Ако се надявате да закупите имот, доверете се на интуицията си и всичко ще си дойде на мястото!

 

Риби

Ще имате връзка с вътрешното си аз и ще можете да постигнете истинския си потенциал. Това е отлично време да продължите напред с плановете си, защото транзитът на луната е благоприятен за вас. Това ще доведе до желаните резултати, които търсите, защото сте нетърпеливи да преследвате нови шансове и проекти. Този месец може да се наложи да сте по-концентрирани, когато става дума за вашите финанси. Вече работите усилено, за да получите нещата, които искате, но все още можете да подобрите начина, по който управлявате парите си. Бъдете по-отговорни с разходите си. Определянето на бюджет може да ви помогне много.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от астрологичния психолог и езотеричен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.