"Кралицата на авокадото” и трета в последния сезон на „Мастършеф” Росица Иванова преживя трансформация – от работата в офис в София през кулинарното блогърство до позицията на мениджър и главен готвач в комплекс в Сопот. В студиото на „Тази неделя” по БТВ тя разказа как е последвала мечтата си.
„След като направих кулинарния си сайт, започнах да насочвам повече ен"ергия там. Съвсем случайно се запознах с хората, с които сега работя. Те имат експериментални градини, пасищно отглеждани животни. Просто си набрах от градината нещо и стана много вкусно. Експериментирахме с моите рецепти и техните суровини и малко по малко започнах да се премествам в Сопот”, каза Росица.
Тя признава, че от кулинарния си блог не печели пари, но това не е най-важното за нея: „Правя го за всички хора, които харесват моя начин на готвене. За мен е достатъчно да си сготвят вкусна вечеря, за мен е ок”.
Още от категорията
Виж всички
Учените посочиха скритата опасност от алкохола в секса
7 идеи за топли напитки за студените зимни утрини
Акценти
Виж всички
50 срещу 4000: Когато каузата я няма, улицата остава празна
Почина големият пловдивски архитект Иван Делчев - Чудото