Овен

Чувствате се добре със себе си; това е очевидно за другите от начина, по който се държите. Каквито и да са обстоятелствата, хората ще идват при вас за съвет, особено относно личния им живот. Запазете самообладание, не бъдете прекалено загрижени за другите и не пренебрегвайте вашите неща. Вглъбете се в себе си, поддържайте контрол над разума си.

 

Телец

Вие сте толкова щастливи и уверени в себе си, че другите се обръщат към вас и ви молят за помощ и съвет. Тъй като чувствате, че можете да направите всичко, вие поемате всякакви проблеми и искания. Усмихнатите лица и благодарностите, които получавате от другите, ще бъдат най-голямата ви награда.

 

Близнаци

Планетите ще са благосклонни към вас. Поддържайте това ниво на активност, защото имате правилния инстинкт за печеливши бизнес сделки. Вашите финанси са под щастлива звезда. Пред вас се откриват редица добри оферти, както и инвестиционни възможности, ако ги потърсите. Лесно е да загубите общ поглед, но яснотата на ума и самоувереността ви ще ви помогнат.

 

Рак

Гледайте спокойно на живота и оставете тревата да расте над старите вражди. Насладете се на съживяването на стари контакти и потъването в носталгия. Условията са идеални, тъй като ще получите много доверие и обич. Нека семейството ви разбере колко са важни за вас и прекарвайте повече време с тях.

 

Лъв

Меко казано, вие сте донякъде претоварени с това, което се очаква от вас. Има чести неразбирателства, особено с роднини и приятели. За да избегнете влошаване на напрегнатата ситуация, въздържайте се от действия в разгара на момента. Имате нужда от много време и търпение, за да обсъдите нещата, за да изясните нещата.

 

Дева

Наслаждавайки се на усещането за семейна сплотеност, чувствате, че имате нужда от тях повече от обикновено. Това е идеалната отправна точка да се съберете отново след толкова време. Спонтанно посещение с приятели или приготвяне на храна за семейството ще ви зареди с енергия и ще ви даде сили за бъдещи задачи.

 

Везни

Финансите ви не са в най-добро състояние. Изглежда просто не можете да видите ползите, които можете да спечелите, и правите една грешка след друга. Не предприемайте големи инвестиции – вашите финансови съветници със сигурност ще ви дадат лоша сделка. Придържайте се към по-малки разходи, за да ограничите потенциалните щети.

 

Скорпион

Нещата се променят от дълго време и не всичко остава същото. Особено по отношение на любовния ви живот, вашият партньор и вие вече не се свързвате толкова добре, колкото сте го правили. Но това не е необходимо развитие. Днес е идеалният ден за решаване на отдавна назрели проблеми и за поставяне на ново начало.

 

Стрелец

Чувствате се ентусиазирани и очаквате с нетърпение да прекарате известно време с приятели и тези, на които държите най-много. Следвайте желанието си, съберете приятелите си за изживяване, което можете да споделите и с партньора си. Харесвате всичко, свързано с физическа активност.

 

Козирог

Приемете всякакви неуспехи, които се случват. Доверието, което имате в близките си хора, е намаляло и следователно не сте в настроение да бъдете толкова открити с всички, както обикновено. Необходима е повече сдържаност в дейностите ви. Отделете необходимото време, за да разберете какво точно се случва.

 

Водолей

Копнежът ви за неизпълнено желание нараства. Понякога се улавяте да мислите какво би било, ако се откажете от принципите и идеалите си, за да постигнете това желание. Не си позволявайте да играете тази игра, вместо това се концентрирайте върху ограничаването на желанията си.

 

Риби

Отношенията с приятелския ви кръг ще се заздравят. Противоположните гледни точки могат лесно да бъдат съгласувани и вие сте в състояние да създадете открита, толерантна атмосфера. Взаимното доверие, което споделяте, ще се увеличи и другите хора ще се чувстват спокойни с вас.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.