Пловдив се потопи в света на гръцката музика, а 2000 души пяха с Михалис Хаджиянис „De Fevgo” на Античния театър. Любимецът на цяла Гърция и Кипър успя да разходи пловдивчани из Средиземноморието с цялата му палитра, а за това му бяха нужни едва 2 часа.

Хаджиянис успя да представи на пловдивската сцена всички популярни гръцки стилове, като със завидна лекота  преминаваха от любовни сюжети, през „опа-опа” и джаз кавъри на свои парчета до типичния му меланхоличен стил.

„За втори път съм тук. Последният път бе преди пандемията. Помня, че имаше много радост и емоция, надявам се и днес да е така”, заяви Хаджиянис, който излезе на сцената и веднага се поклони пред публиката.  Поклоните и аплодисментите не спряха през целия концерт, а Хаджиянис не спираше да използва любимата си българска дума: „благодаря”.

Първата част на концерта бе основно с по-новите му песни, като тя завърши с любимата на българската публика -  „De Fevgo”.  След кратката пауза, през която бендът и вокалистите му забавляваха публиката, Хаджиянис изпълни творчеството си, което го изстреля на върха преди 20 години, но с нов и модерен аранжимент.

Разбира се за финал публиката чу отново   „De Fevgo” – „Не си тръгвам”. Въпреки че Хаджиянис слезе от сцената, той не си тръгна от сърцата на пловдивската публика, която го изпрати с бурни аплодисменти.