За поредна година кметът на асеновградската община организира коледен младежки бал с благотворителна цел. Тази година младежите се обединиха около каузата “В помощ на Ники”.

1339 лева бяха събрани за Ники от коледния бал. Сумата беше връчена на брат му Венцислав Иванов. Той благодари сърдечно на всички от името на Ники за благородната инициатива и съпричастността на асеновградчани.

Николай Владимиров Иванов от Асеновград е само на 27 години. През 2011 година на Ники е поставена диагноза „Тежка форма рак на дебелото черво”.

След направени две операции в България диагнозите не са много оптимистични и лекарите препоръчват лечение в чужбина в много кратки срокове, съобразени с бързото развитие на болестта.

От септември месец 2012 година той се лекува в Клиника на Университет Навара, Памплона, Испания.

Цената на лечението му до момента е 92 000 евро, като продължава да нараства паралелно с продължението на предстоящите скенери, изследвания и терапии. Сумата е непосилна за Ники и неговото семейство. Те разчитат изцяло на помощта на дарители.

Резултатите са оптимистични. Нека всеки помогне с каквото може на Ники и близките му. Нека да се даде шанс на този млад човек да оздравее и да продължи живота си като всички останали.
Нека върне усмивката на лицето си, защото надежда все още има.

Ето и начините, чрез които може да се помогне: 

Дарете SMS с текст на латиница DMS NIKOLAY на номер 17 777.
Средства се събират и в Обединена Българска Банка по дарителска сметка
Титуляр: Николай Владимиров Иванов –
BIC UBBS BGSF № BG56UBBS80021088498330

TrafficNewS.bg