Една от големите звезди на гръцката съвременна музика Пеги Зина ще изнесе концерт в Пловдив заедно с Костас Карафотис, а с тях ще бъде и бенд от дузина от най-добрите гръцки музиканти.

Събитието е на 14 октомври 2024 в зала Колодрума, като организаторите от Asteri Music  обещават голямо шоу и забавление.

Хитовете на Пеги Зина смесват елементи от различни жанрове като я превръщат в един от най-многостранните гръцки изпълнители. Дискографията ѝ включва 12 успешни албума с хитове оглавяващи класациите като “Ena”, "Moni Kardia", "Matono" и много други.

Костас Карафотис започва своята професионална кариера през 2005 година като е от дете голямата му любов е музиката и пеенето. През годините работи с множество гръцки изпълнители като Елена Папаризу, Василис Карас и Костас Мартакис.

Цените на билетите са промоционални до 15 септември ,като дотогава те ще са на цени от 50 лева, 70 лева и 90 лева. След това те ще се продават на по-висока стойност. Скоро се очаква да се обявят и цените на VIP масите около сцената.

Пропуските може да закупите онлайн от сайта на Eventim.