
Гладни сте и не искате да отделяте повече от 10 минути в кухнята? Опитайте бързата рецепта за приготвяне на миш- маш.
Необходими продукти: 500 гр. печени червени чушки
500 гр. доматен сок или 250 гр. доматено пюре
250 гр. краве сирене
2 бр. яйца
30 мл. зехтин (олио)
Начин на приготвяне: Нарязваме чушките и ги пържим в мазнината. Добавяме доматения сок и пържим и него, докато се сгъсти и остане на мазнина. Тогава добавяме натрошеното сирене и разбитите яйца. Разбъркваме енергично и го изключваме. Сервираме. Миш-машът е вкусен както топъл, така и студен. Да ви е сладко!
Очаквайте още изпитани рецепти на Надежда Сотирова в GLAS.bg
Акценти

Белият дом потвърди: САЩ спират военната помощ за Украйна




Премиерът свиква Съвета по сигурността



Пловдивчанин снима най-голямото събиране в човешката история
