Гладни сте и не искате да отделяте повече от 10 минути в кухнята? Опитайте бързата рецепта за приготвяне на миш- маш.

Необходими продукти: 500 гр. печени червени чушки 

500 гр. доматен сок или 250 гр. доматено пюре

250 гр. краве сирене

2 бр. яйца

30 мл. зехтин (олио)

Начин на приготвяне: Нарязваме чушките и ги пържим в мазнината. Добавяме доматения сок и пържим и него, докато се сгъсти и остане на мазнина. Тогава добавяме натрошеното сирене и разбитите яйца. Разбъркваме енергично и го изключваме. Сервираме. Миш-машът е вкусен както топъл, така и студен. Да ви е сладко!

Очаквайте още изпитани рецепти на Надежда Сотирова в GLAS.bg