Братята, обвинени в убийството на Борислав Кисьорв в Столетово, остават в ареста. Това реши Окръжен съд – Пловдив преди минути.

Атанас и Иван поискаха „справедливи мерки” от съдебния състав. Те бяха докарани от ареста в следобедните часове. Както медията ни съобщи, Иван е привлечен като обвиняем за умишлено убийство, а брат му Атанас за убийство, извършено по особено жесток начин.

Постоянен арест за двамата братя поиска наблюдаващият прокурор по делото Ваня Христева. Тя подчерта, че делото е едва на няколко дни, но има достатъчно доказателства за авторството на престъплението. 

За неизбежна отбрана пък настояха защитниците на Димитров 

Жертвата от Столетово извадил пистолет и стрелял 3 пъти, загинал е от масивна кръвозагубаКисьов сам се е обадил на 112 и казал, че е наръган

Припомняме, че безжизненото тяло на убития мъж беше намерено късно вечерта в неделя в къща в село Столетово. При първоначалния оглед криминалистите са установени следи от насилие.

Семейството на Кисьов живее в Сопот. Борис бил строител, работил в близкото село Слатина и, за да не пътува до Сопот, в неделя е останал в родната си къща в Столетово. Работната версия за убийството е спор за земи.