"В момента на новия надлез е ад. Блокиран е в посока от ВСИ към Сточна гара и „Кючук Париж”. Има огромно задръстване", предаде от мястото репортер на TrafficNews.bg. БМВ, Опел и такси са се ударили, а полиция е на място, за да направи оглед на произшествието. Няма жертви, но е пострадал шофьорът на таксито. Той е с рана на главата. След преглед от лекари е освободен и се е върнал на мястото на инцидента.

Най-вероятно виновен за инцидента е шофьорът на таксито, който е изпреварил Опел-а, но при изпреварването го е ударил, завъртял се е и ве него се е врязало БМВ.

„Опелът караше явно много бавно или спря изведнъж, всичко стана за секунди”, разказа пред TrafficNews.bg таксиметровият шофьор.

Водачът на БМВ-то е младо момче, няма каско и ще покрива щетите от собствения си джоб. В Опела са пътували роми. Те не пожелаха да говорят за инцидента.

На място има и Пътна помощ, а полицията работи по разчистването на терена.

Това e втората верижна катастрофа в рамките на час на територията на града. От КАТ съветват шофьорите да бъдат внимателни и да се съобразяват с лошите метеорологични условия и мократа настилка.

TrafficNews.bg