Пловдивският квартал Столипиново все повече започва да добива елементи на Дивия запад и всяка вечер се забелязват скандални деяния по улиците. Лятните вечерни дни са любимото време на столипиновци, защото лесно могат да си спретнат дрифт шоу с публика. Снощните забавления обаче са завършили с инцидент.

 За това сигнализираха до TrafficNews свидетели , които разказаха какво се е случило. По думите им  вчера вечерта около улица „Крайна”  е станало произшествие с младо момче, след като е пожелал да бъде качен на капака на автомобил, за да се вози по този начин. До медията ни постъпиха и видеоклипове, от които се вижда как жители наблюдават рисковите маневри с интерес. По думите на свидетели пострадалото момче се е качило на багажника, за да може водачът на кабриото да дрифти с него. На кадрите се вижда как секунди по-късно младежът се изплъзва от автомобила и полита. По разказа на „публиката” той е паднал сериозно на асфалта и всички са се втурнали към него, за да видят дали е добре.

„Пострада лошо, удари си главата”, каза още младеж от Столипиново.

По думите му, момчето не се е движило и е останало на земята в безсъзнание. Други свидетели разказаха, че приятелите му са го качили на автомобил, но не знаят дали той е бил закаран в болнично заведение и какво се е случило по-късно с него.

"Той май е в болница", коментира друг зрител на падането.

Жители в квартала разказаха, че полиция не е дошла на място, но не са сигурни дали някой въобще е подал сигнал към 112. Медията ни се свърза със Спешна помощ в Пловдив, като от там заявиха, че такъв сигнал към тях не е постъпвал, нито пациент който е бил с травма на главата.

TrafficNews се надява да има реакция по този казус от страна на полицията и такъв тип мероприятия да бъдат преустановени, за да няма подобни инциденти. На клиповете, с които медията ни разполага е запечатан и регистрационният номер на кабриото, което е с марка БМВ.