След публикация на TrafficNews полицията и прокуратурата се самосезираха по случая агресия между непълнолетни момичета в Пловдив. Служители на реда в Първо РУ започват проверка. Действия за изясняване на всички обстоятелства около случая се извършват под наблюдението на Районна прокуратура Пловдив. Срокът за приключване на проверката е едномесечен.

Припомняме, че TrafficNews публикува ексклузивни кадри от инцидента, при който момиче бива жестоко пребивано от нейна връстница. Двете са възпитанички на пловдивски училища. Случката се развила преди няколко дни в район „Южен“, а в основата на спора между непълнолетни било момче, с което и двете имали отношения. 

По време на боя момичето понася множество удари в областта на гръбнака и главата, както и ритници с крака. Свидетел на бруталното насилие разказа пред медията ни, че жертвата е изпаднала в безсъзнание за известен период от време, а след това е получила амнезия.

От кадрите, изпратени до медията ни, се вижда, че отстрани останалите момичета стоят съвсем безучастно и никой не взима отношение да помогне или по някакъв начин да успокои побойничката.  

Непълнолетна стана жертва на жесток побой от друго момиче в Кючука, причината – момче ВИДЕОИ двете имали връзка с него