Пореден случай на домашно насилие се е разиграл в Пловдив. 53-годишен пловдивчанин бе задържан, след като е пребил жената, с която съжителства. В неделя сутринта служители от Второ районно реагирали на сигнала, подаден от потърпевшата. Срещу мъжа е образувано досъдебно производство. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.

Припомняме, че преди няколко дни тийнейджър  наби майка си и баба си в ЖК "Христо Смирненски" . След нанесения побой 18-годишният Станислав Огнянов бе отведен във Второ РУ, а по информация на прокуратурата тормозът срещу настойниците му е бил системен.

18-годишен наби майка си и баба си в Смирненски, чака го бързо производствоТова не е първият случай в който Станислав упражнява насилие над семейството си

Пловдивчанинът, заплашил с убийство майка си и баба си, системно им прилагал тормозДа, може да имам проблеми с нервите, не мога да се владея, заяви Станислав Огнянов

Междувременно насилието по улиците в Пловдив също продължава. Двама младежи се озоваха в полицейския арест за хулиганска проява, след като в петък четирима служители от Общинско предприятие „Градини и паркове“ се оплакали в Трето районно, че докато работели на ул. „Галилей“ в областния град били нападнати с удари от двама непознати.

За кратко полицаите установили извършителите – 20-годишни пловдивчани, единият с криминалистична регистрация за подобно деяние. Срещу тях е образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди.

Преди дни подобна ситуация се бе разиграла в „Арман махала“ .Служител на „Чистота“ беше нападнат и ударен от агресивен и пиян мъж, докато изпълнява служебните си задължения. 

Пиян рецидивист удари служителка на "Чистота", докато разчиства сметище в АрманаМъжът отправял обиди към екипа на предприятието