Паруш Парушев, който е на 45 години е убитият мъж в София след стрелба в квартал „Модерно предградие”. Именно под това име се представя и във Фейсбук издъхналият по-рано днес, а от снимките му в социалните мрежи става ясно, че има малко дете.  По-рано бе съобщено, че  след инцидента със смърт двама бяха тежко ранени, а причината за спора е била заради невърната на лихвар сума.

Главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев и шефът на СДВР Любомир Николов съобщиха, че двама души са стреляли по убития, но преди това той ги е нападнал.  Сигналът в МВР бил подаден в 14:59 ч. На място криминалистите заварили един убит, двама ранени и двама мъже в заложената къща, пред която станал конфликтът.

Преди стрелбата имало сбиване, инициирано от убития. Той дошъл в заложната къща с двама души. Един от тях е ранен при стрелбата, другият е задържан. Вторият прострелян е служител в заложната къща. Убитият има криминално досие, в което личат 11 регистрации. Тепърва ще се изяснява дали не е стреляно и от двете страни. Няма данни убитият да е имал законен пистолет. Такъв обаче притежавал собственикът на фирмата за бързи кредити.

Единият ранен е в тежко състояние във ВМА. Другият е контактен и е в Пирогов.

Двама ранени при стрелбата в София, има опасност за живота имЕдин човек загина при стрелбата

Стрелбата в София със загинал, заради невърната сума на лихвар

Двама са стреляли по убития в СофияУбития има сериозно криминално досие