Пребитото 15-годишно момиче в Кючука не помни нищо от нападението. Тя се възстановява в дома си и много стресирана. Има натъртвания и охлузвани по цялото тяло, хематом на главата и трудно се храни.

Както TrafficNews.bg съобщи, момичето е било нападнато с удари друго момиче. Случката се разиграла през последните дни пред районната администрация в квартала, когато банда от три момичета пресрещат компанията на потърпевшата. Тогава започва и побоят от страна на насилничката – следват ритници с крака, удари в областта на главата и гръбнака на другото момиче.

Вероятна причина за агресията, според майката на пострадалата, е момче, с което дъщеря ѝ е имала взаимоотношения, а пък 16- годишната нападателка го е харесвала.

„Била е подмамена от обща позната под предтекст, че трябва да разговарят. Около 19 ч. Мария пристига и е била доста неприятно изненадана”, посочи още майката пред Нова телевизия като допълни, че след нападението дъщеря ѝ продължава да бъде заплашвана.

Припомняме, че има няколко подобни случаи на агресия между момичета от началото на годината в Пловдив. Последният такъв беше заради пловдивски футболни отбори, когато непълнолетна стана жертва на жесток побой само защото е от Ботев, а не от Локомотив.

След публикация на TrafficNews: Прокуратура и полиция разследват боя над непълнолетна в КючукаСлужители на Първо РУ имат срок от един месец да проверят случая на брутално насилие