Разкрити са 6 престъпления. 

Бързо полицейско производство по чл. 234, ал.1 от НК е започнато срещу асеновградчанка. Вчера, при претърсване в дома на 57-годишната М.С. на ул. “Цар Иван Асен II ” в Асеновград, служители управлението открили 5000 къса контрабандни цигари от различни марки. Нарушителката е задържана за 24 часа. Материалите са докладвани в Районна прокуратура – Асеновград. 

Само един почерпен шофьор са заловили органите на реда през изминалото денонощие. Това е Ю. А. /49 год./ от село Тополово. Днес в 1.00 часа, той управлявал лек автомобил “Ауди” по улиците на селото с 1.26 промила. Срещу него в образувано бързо полицейско производство.

46 - годишен пловдивчанин се раздели с около 3200 лева преди празниците. Вчера, във Второ РУП Пловдив е получено съобщение, че около 1.00 часа от заведение на ул. “Перущица”, мъжът е установил липсата на портмонето му. То било във вътрешния джоб на яке, оставено на стол. В задигнатия портфейл имало сумата от 1200 лв, лични документи и банкови карти. Малко по-късно било установено, че от картите е било извършено теглене на пари - около 2000лв. Образувано е досъдебно производство по чл.194 от НК, работата на служителите продължава.

Служители на РУП Асеновград издирват крадци от автомобил, паркиран в село Бачково. Вчера по обяд, 37 – годишен мъж от Перник е подал сигнал на тел.112, че от автомобил “Опел” му е била извършена кражба. Апашите задигнали лаптоп, таблет, фотоапарат и раница с личен багаж. Материалите са докладвани в Районна прокуратура – Асеновград, работата по случая продължава.

ТrafficNews.bg