Пиян полицай е предизвикал истински екшън пред бургаската дискотека „Планета“ тази нощ, съобщават от прецентъра на Областната дирекция на МВР в града.

Около 04,30 ч. в полицията е получен сигнал , че пред входа на дискотеката в бившето кино „Септември“ пиян клиент се саморазправя с охранител от заведението.

Пристигналият на място патрул установил, че 41годишният Добрин Г. и синът му на 21 г. са вдигнали скандал, че не са били допуснати в дискотеката.

Преди това баща и син купонясвали в съседното заведение „Малибу“ и пристигайки пред дискотеката били видимо пияни.

Съобразявайки се с новите по-строги изисквания за безопасност в нощните заведения, които бяха въведени в края на м.г. след поредица инциденти, охранителите на „Планета“ не пуснали пияните мъже в дискотекта.

Това вбесило 41- годишния мъж, който по време на скандала скъсал ръкава на униформата на единия от служителите, сипел закани и обиди по адрес на гардовете.

След като баща и син са били отведени в полицията станало ясно, че 41-годишният Добрин Г. е служител на Охранителна полиция в Четвърто РПУ.

В нощта на инцидента полицаят не е бил на работа и не се е легитимирал, че е служител на МВР.

В момента се провеждат процесуално-следствени действия по образуваното досъдебно производство, уточниха от МВР.

Иззети са записи от видеокамери, разпитват се свидетели – очевидци на инцидента. По случая е образувана и дисциплинарна проверка срещу служителя, като за инцидента са уведомени представители на бургаските районна прокуратура и следствената служба.

Защо жена бие мъжа си - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg