„Младежката организация на ГЕРБ в Пловдив е силен отбор. Сред нас има лекари, юристи, икономисти, инженери, компютърни специалисти, химици, учители... Имаме различно образование и професия, но сме обединени от една идея, от една кауза”. Това заяви четвъртият в листата на коалиция ГЕРБ-СДС и член на НИС на МГЕРБ Пенчо Малинов на среща между млади хора и кандидати за народни представители. „През изминалите години се изградихме като личности, доказахме се в работата си като голямо семейство, като екип. Подкрепяли сме се и ще продължим да го правим”, категоричен бе той.

Да работят открито, уверено и със самочувствие пожела на младежите Иван Стоянов – кмет на район „Източен” и седми в листата. Той бе категоричен, че ГЕРБ е партията, която дава път на младите и това се доказва от факта, че те имат силно присъствие в партийните листи в цялата страна.

 „Нашата кампания е от врата на врата,  от човек на човек. Когато сме сред хората можем да говорим с факти и  аргументи”, допълни Иван Стоянов.

Кметът на „Тракия” и шести в листата Костадин Димитров отбеляза екипната работа в младежката организация. Той също бе категоричен, че фактите ще оборят черния пиар, който се лее от сутрин до вечер.

„Само като се замислите какво означава ГЕРБ – Граждани за Европейско Развитие на България, веднага разбирате, че това е пътят, по който трябва да продължим да вървим. Много ми се иска тази кампания да бъде кампания на добрата дума, позитивна кампания, да показваме това, което сме градили през годините”, заяви Костадин Димитров.

Третият в листата на коалиция ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков разказа своя лична история за магистратурата си в Германия и за избора да се върне в Родината.

„В България човек може да получи най-голям шанс, стига да го иска. Тук са приятелите и роднините ни. У дома и стените помагат”, припомни той старата поговорка.

„От 2009 година нашата страна започна да се вдига и шансовете започнаха да се увеличават. От няколко години има осезаема тенденция младите хора да се връщат, защото разбраха, че шансът е тук”, допълни Радомир Чолаков.

„Комуникацията с хората и добрите примери са най-важни, това можем, това прави и ще го правим занапред”, каза в заключение д-р Валерия Славова, която е девета в листата.

На изборите на 11-ти юли коалиция ГЕРБ-СДС е с № 5 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!