Филмът "Историческия парк" на влогъра Любомир Жечев за "Историческия парк" - разследване на дейността на лидера на "Величие" Ивелин Михайлов  е свален от YouTube след докладване от Кирил Кирилов - Киро Брейка.

Жечев показва съобщението от модераторите на YouTube за това, че е получено искане за сваляне на съдържанието от Кирил Кирилов, и то с обвинение за нарушено авторско право заради използвани 13 секунди от негов клип в продукцията.

"Сега предстои обжалване, защото по мое скромно мнение видеото не нарушава по никакъв начин правилата на YouTube", казва Любомир Жечев, като коментира, че Брейка "официално положи гръд, за да не се види какво представлява организацията на Исторически парк".

Брейка  бе сред най- активните апологети на Михайлов и след разрива с полковника Марков остана на страната на основателя на парка. 

Това е поредният опит за заглушаване на разследването срещу организацията на Ивелин Михайлов. След разпространяването на филма на Любомир Жечев в София и Варна се оказа, че Икономическа полиция е започнала да привиква зрителите, за да разпитва дали се знаело къде отиват парите от билетите им.

Срещу Михайлов има подадени множество сигнали, включително за незаконна банкова дейност, неправомерно придобиване на недвижими имоти и създаване на финансова пирамида зад "Историческия парк".