Светофарите на столичния булевард "Сливница" вече ще работят денонощно. Това се случва след жестоката катастрофа в края на миналата седмица, когато 18-годишен шофьор помете на пешеходна пътека двама младежи. Днес за пореден път на мястото на инцидента има бдение в памет на загиналите.

Хората отдават почит към загиналите при жестоката катастрофа Ани и Явор и продължават да настояват за спешни мерки, с които да бъдат предотвратени трагедиите на пътя. Много смятат, че отсечката, където стана трагичния инцидент, е опасна от години и искат редица мерки, сред които: монтиране на мантинела по целия булевард "Сливница", засилено полицейско присъствие и повече камери за контрол на скоростта.

"Смятам, че е крайно време да се вземат мерки и да се спре това. Даже и днес долу пак е имало инцидент, това е абсурдно! Съжалявам...", споделя протестиращ пред БНТ.

Припомняме, че днес на столичния булевард "Сливница" отново имаше пътен инцидент. Велосипедистка беше блъсната от лек автомобил. По информация на МВР жената е леко пострадала и е откарана за преглед в болница. 

Съдът остави в ареста Адриан Антонов, обвинен за трагедията на "Сливница"Той е карал със 100 км/ч и не е направил опит да спре

Загиналият на бул. "Сливница" младеж е бил фотографСъмишленици описват половинката му Ани като лъчезарно и скромно момиче