
Голяма зоната за храна и напитки очаква зрителите на церемонията за откриването на Пловдив - Европейска столица на културата. Най- известните пловдивски ресторанти са разположили топли и студени витрини с кулинарни изкушения. Освен, че ще могат да се подкрепят с мезе или десерт, там пловдивчани и гостите на града ще могат да се сгреят с чаша топло вино, чай или пък ако са много разгорещени, да изпият халба бира.
В шатрата, която е разположена на 400 квадрата срещу Централна поща, ще намерите деликатесите на шеф Боруков от "Сол и Пипер", вкусна скара от "Поркис", вкусни хапки от ,,Рая, мезенца от ,,Ноте де Вино, гризини и порязаница на майстор - пекар Жоро, сладкиши с логото на Пловдив 2019 на верига сладкарници Долче Фелини, бира Каменица, напитки от ирландския бар на Капана.
Биг-бенда на Пловдив, ще бъде музикален домакин на зоната за хранене и ще се грижи за емоционалното настроение на гостите. Място е предвидено и за танци!
Зоната ще работи от 11 часа сутринта до последния клиент, гарантират организаторите.
Още от категорията

Правосъдният министър: Чувството за безнаказаност се шири и това е най-голямото предизвикателство


"Герой" с BMW си помисли, че е над закона на АМ "Тракия"
Акценти




Автомузей Марково – перфектната семейна дестинация за деня





Хиляди блокираха центъра на Брюксел в пропалестински протест
Темите на Traffic News

Потушават бунтовете в културния сектор със 150 млн. лв.
