Корнелия Нинова застрашава партията си и участието й в изборите. БСП са в пълно блато, благодарение на всичко, което се случи досега. Това заяви лидерът на "Движение 21"  Татяна Дончева пред БТВ.

Според нея БСП е извършила серия от грешки през последните години, които са довели до намаляване на знакови хора от регионите в партията. Тя припомни различията си със Сергей Станишев и заяви, че е напуснала БСП след избора на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, защото станало непоносимо. "Моите колеги - Михаил Миков, Константин Паскалев, Валери Жаблянов, те си тръгнаха по различни поводи по-късно", каза още тя.

БСП не може да представлява левите хора, обективно това се случва, а процесите започнаха още от Сергей Станишев, а не от Корнелия Нинова, коментира тя.

"Процесът на обединение в ляво ще има по-голям успех", смята Дончева и сравни лявото обединение с мостчето, по което да минат левите хора в България. Въпреки всичко случващото се, БСП не може да бъде игнорирана от обединението в ляво, заяви Дончева.