Голямото празнично пазаруване приключи. Любимите ни хора получиха своите подаръци, а ние се радвахме на усмивките и благодарните им лица. Джобовете ни поизтъняха, но какво е това в сравнение с радостта, влязла в домовете и сърцата ни. Но… ако има нещо, което е неоспоримо, то е, че след коледните и новогодишни празници идва времето, в което можем да помислим и за себе си! Как ли?

Като се възползваме от… следколедните намаления, стартирали в един от най-големите търговски центрове в Пловдив - Мол Марково тепе! Всъщност точно сега е идеалното време да си вземем нещо, което сме искали, но което сме „избутали” настрани заради подаръците на тези, които обичаме. Още повече, че намаленията са наистина изкушаващи.

В мола в центъра на града ще бъдете приятно изненадани със сезонни намаления до 80%! Цели есенно-зимни колекции, любими артикули от дамските, мъжките и детските колекции на най-култовите марки са с атрактивни намаления. Така че, пловдивчани, дойде моментът да се впуснете в шопинг без задръжки! 

Вижте в кои магазини можете да се впуснете в това следпразнично приключение:

 

До 15 януари се възползвайте от промоционалното намаление от 30 до 50% за цялата есенно-зимна колекция в магазин TomTailor!

А намаленията до 55% в магазини PANDORA продължават до 31 януари! Разгледайте селекцията от намалени бижута: талисмани, гривни, обеци, колиета, амулети и пръстени, спиращи се от производство, на невероятни цени!

В TIMEOUT в Мол Марково тепе ще намерите най-желаните модели сега с отстъпки до -60%! Възползвайте се до 27 януари. 

А в Original Marines предлагат -30% намаление на всички есенни якета!

CARNIVAL KIDS пък ще ви направи предложения - само сега, на наистина супер ниски цени! Тук намалението е до -80%! 

И през новата година продължава „най-красивото” намаление! До -30% на бестселъри в #DOUGLAS и още над 200 продукта с по-добри цени ви очакват до 10 януари! Побързайте – остават ви още два дни за пазаруване с финес!

Възползвахте ли се вече от намаленията на колекциите Есен-Зима 2018! Защото… Мол Марково тепе е точното място за студените дни!