10,136 долара са събрани по дарителската сметка за убития в САЩ племенник на Гала - Георги Пенев. Той бе застрелян от полицаи в къща в градчето Фредония. Сестрата на убития Джордж - Мария, описа в страницат аwww.gofundme.com какво се е случило и помоли за финансова помощ, пише 24 часа.

"В 2 ч. през нощта на 11 декември ме събуди звънът на телефона. Полицай ми каза, че моят брат Джордж, познат на по-голямата част от Бъфало като Пенев, е бил прострелян четири пъти в гърдите от полицай от Фредония в понеделник, 10 декември в 1:30 ч. следобед. Полицаят нямало да бъде обвинен в нищо", сподели тя.

Приятели на Джордж също споделиха публикацията на сестра му, за да помогнат за събирането на средства. Сумата, която бе необходима да се събере, бе 10 000 долара. Нова справка показва, че тя вече е достигната. За седем дни в кампанията са участвали 125 души. Мария отбелязва, че парите са необходими, за да се покрият разходите за погребението на брат й и за адвокатските услуги, които семейството използва.