Ако студът в София не ви плаши и искате да дарите внимание и топлина на четириног приятел, елате в общинския приют Долни Богоров утре между 10 и 14 часа. Ще можете да се разходите куче от приюта, което няма стопани и рядко се радва на лично нимание и отношение. 

"Заедно правим нашите си малки чудеса за приятелите, предадени някога, но наскоро върнали си надеждата за щастие. Заедно ние им даваме нещо, което да очакват с нетърпение, нещо, което да си спомнят с умиление, даваме им привилегията да мечтаят за по-добър живот.Присъединете се към нас - смелите, със звезди в очите и вяра в сърцата... Вяра, че може и да има щастлив край за нежеланите, дори това да не значи осиновяване, то поне остатъкът от живота им да бъде стоплен от любовта на доброволците.С късмет, за около месец успяваме да разходим и да обърнем по малко внимание на всяко едно от тях. Заповядайте тази неделя да се запознаете с обитателите на приюта и ще видите че всяка секунда прекарана там си заслужава!", призовават организаторите от приюта. 

Съветват добрововлците да си обуят непормокаеми обувки, да са облечени много топло и да са в добро настроение. Всички лакомства за кучетата, както и консервирана храна са добре дошли


Цялата информация тук.