
Пловдивският професор Трифон Иванов отбеляза 100 годишен юбилей в Университета по хранителни технологии. Събитието е част от юбилейните тържества по случай 65-годишнината на университета, които се отбелязват тази година
Гости на събитието бяха ректорът на университета проф. Кольо Динков, представители на академичното ръководство, бивши преподаватели от катедра „Технология на виното и пивото”, представители от винарския бранш, колеги и приятели на проф. Иванов.
Ректорът на университета поздрави юбиляра и му поднесе почетна грамота и плакет на Университета за заслугите му за развитие на УХТ.
Проф. Иванов разкри тайната на своето дълголетие – чаша червено вино всеки ден.
Още от категорията

Детето, което беше пребито и хвърлено от мост в Луковит: Полетях и не знаех къде съм

Община Поморие: Няма нефтени разливи на плажовете ни
