Любителите на спортни залози, имащи особен интерес към баскетбола, неизменно следят случващото се в NBA - най-атрактивното баскетболно първенство на планетата. Не е тайна, че именно Лигата на извънземните се радва на най-сериозен интерес от страна на публиката, като там играят и повечето най-добри играчи в света.

И през декември мачовете в NBA не спират, като ни очакват истински дербита по паркетите в САЩ и Канада. Струва си да обърнем внимание на някои от най-интересните сблъсъци, които ще можем да наблюдаваме.

Най-интересното в Лигата на извънземните през празничния месец

Истинска NBA класика ни очаква на 13 декември, когато Лос Анджелис Лейкърс ще приеме Бостън Селтикс в Града на ангелите. Два от най-успешните отбори в историята на лигата се изправят един срещу друг, но моментът не е толкова добър за “езерняците” - те са едва 12-и в Западната конференция с негативен баланс от 11 победи и 15 загуби. В същото време Селтикс са лидери на изток с 21 победи от 27 изиграни срещи. Определено гостите са фаворит в този сблъсък, докато Лейкърс имат нужда да стабилизират представянето си.

Интересен сблъсък ни очаква и на следващия ден, когато шампионът Голдън Стейт Уориърс гостува на Индиана Пейсърс. “Воините” имат нужда да подобрят представянето си, тъй като се намират на едва 8-ма позиция в класирането на запад с 14 победи и 13 поражения. Същевременно Индиана имат абсолютно същия актив на изток, което говори за сблъсък с изравнени сили към момента.

Насочваме внимание и към 15 декември, когато лидерът в Западната конференция Ню Орлиънс Пеликанс ще гостува на Юта Джаз във Vivint Arena. До този момент представянето на “пеликаните” буди респект, тъй като те спечелиха 18 от общо 26 изиграни срещи в редовния сезон. В същото време “джазмените” са на девето място в конференцията и имат нужда да натрупат победи, за да подобрят класирането си. Тук обаче ги очаква сериозно предизвикателство.

Срещите от NBA могат да се гледат в платформата на WINBET

Хазартният оператор WINBET изненада приятно клиентите си с функцията Livestream, която позволява на всеки регистриран потребител на платформата да наблюдава в реално време срещите от NBA. За това не се изисква правенето на залог, като е достатъчно да влезете в акаунта си и да посетите секцията “На живо - Видео”. А след това и да изберете събитието, което искате да гледате.

“Турбо Бонус Игра” на WINBET

До 28 декември продължава една от активните промоции на WINBET - “Турбо Бонус Игра”. Всеки клиент на оператора може да вземе участие в промо офертата, включвайки се в жребия за голямата награда - спортен автомобил. Към нея можем да добавим и награден фонд от 50 000 лева, който ще бъде разпределен между 50 клиенти на хазартната компания.

За да участва в “Турбо Бонус Игра”, всеки клиент на WINBET следва да изпълни посочените от оператора условия, класирайки се за жребия. Повече информация може да бъде открита в секция “Промоции” на winbet.bg

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.