На 21 май стрийминг услугата HBO Max се обединява с discovery+ и Eurosport в ново приложение, наречено Max. Промяната ще засегне българските потребители, като след обединението те ще имат достъп до по-богат каталог от съдържание и нови функции в услугата.

Обединението и по-голям каталог идва на съответната цена

Предлагат се 2 месечни и годишни плана, но е предвидено и допълнение „Спорт“, което може да се добави към всеки основен план. В базовите планове ще бъде включено пълното излъчване на Олимпийските игри в Париж.

Стандартният план ще бъде на цена от 7,99 евро на 2 устройства едновременно. Предвидени са до 30 изтегляния на наличното съдържание за офлайн гледане.

Премиум планът е с 2 евро по-скъп и включва стрийминг на до 4 устройства едновременно. Изтеглянията за офлайн гледане са до 100 с някои ограничения.

Допълнението „Спорт“ е на месечна цена от 3 евро и ще даде достъп до отразяването на спортни събития, включително тенис турнири от Големия шлем, колоездачни обиколки Grand Tours, 24 часа на Льо Ман, линейните мрежи на Eurosport 1 и Eurosport 2 и други. Все пак от Warner Bros. Discovery правата за различните спортове варират спрямо териториите. Компанията уточнява, че допълнението „Спорт“ може да се купува само като добавка към някой от базовите планове, а спортното съдържание може да се гледа едновременно на 2 устройства.

Стандартният годишен план ще е 79,90 евро, а годишният премиум пакет ще е 99,90 евро.