Трима души ще могат да пазаруват без пари за определена стойност в хипермаркет МЕТРО в Пловдив. Това ще се случи по случай 11-то издание на Национална кулинарна купа на България, която ще се проведе на 20 и 21 април в палата 2 на Пловдивския панаир. Топ готвачите на България ще се срещнат в истинска битка помежду си. Над 100 състезатели ще мерят сили и умения в 9 различни категории в двата дни на надпреварата, организирана от Българска асоциация на професионалните готвачи в партньорство с МЕТРО България. Пловдивчани ще могат да видят на живо популярни шеф-готвачи като Андре Токев и Иван Манчев, и много други майстори на кулинарното изкуство. Атмосферата в боксовете на купата по нищо няма да отстъпва на придобилите популярност телевизионни формати, но посетителите ще имат предимството да усетят на живо духа на надпреварата в отборната категория и индивидуалните дисциплини.
Условия на играта! Следвай стъпките!
1.Направете си интересно селфи или снимка от състезанието за Кулинарна купа на България в Международен Панаир Пловдив на 21 април
- Споделете снимката във Facebook страницата на Сготвих Днес: https://www.facebook.com/sgotvihdnes/ под първия закачен пост на страницата.
- Изпратете ни вашите имена на лично съобщение
В понеделник, 23 април, чрез електронно теглене в редакцията на новинарския портал TrafficNews.bg ще бъдат изтеглени трима победители в играта. Първият от тях ще спечели ваучер за пазаруване в МЕТРО на стойност 200 лева, а вторият и третият ще грабнат по един ваучер за безплатно пазаруване в МЕТРО на стойност от 100 лева.
*Лица под 18 години ще получат спечелените от тях награди в присъствието на техен законен представител - родител или настойник.
*Официалните правила на играта ще бъдат достъпни на официалната страница на играта във фейсбук - страницата Сготвих Днес, за периода 18.04.2018 година – 25.04.2018 година. Повече информация може да получите и на телефон 0700 10 248.
*Допълнително пояснение: Тримата победители ще бъдат обявявани в понеделник, 23 април след 19 часа във фейсбук страницата „Сготвих Днес” и в новинарския портал TrafficNews.bg
ОФИЦИАЛНА ПРОГРАМА на 11-то издание на Национална кулинарна купа на България в Международен панаир-Пловдив:
20 Април 2018
11:00 ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ
ПАЛАТА № 2 / АРТ КЛАСОВЕ
12:00 Пицар на България за купата на bg pizza school и Делита трейд
11:00 - 14:00 Сладкар на България за купата на метро И РОБУСТА – Първи кръг 180 мин.
ПАЛАТА № 2 / СЪСТЕЗАТЕЛНИ БОКСОВЕ
08:00 - 10:00 млад готвач на България – първи тур 120 мин.
10:15 - 12:15 млад готвач на България – втори тур 120 мин.
12:30 - 14:30 готвач на България – първи тур 120 мин.
14:45 - 17:15 млад хлебар – сладкар на България - финал 150 мин.
17:30 - 19:30 готвач на България – втори тур 120 мин.
16:00-18:00 Категория паста за купата на делита трейд и surgital – индивидуално 45 мин.
16:00 -18:00 Категория телешко за купата на ростар бг – индивидуално 45 мин.
ПАЛАТА № 2 / презентации
12:45 МЕТРО ЗОНА – презентация – тема въведение в китайската кухня лектор: Ян Синг от Хонк Конг
15:00 МЕТРО ЗОНА – тема пица лектор: Галин Захариев, носител на 2 втори места в нкк 2016 г в категория "Пица класик и акробатика"
21 Април 2018
ПАЛАТА № 2 / АРТ КЛАСОВЕ
12:00 Пицар на България за купата на bg pizza school и Делита трейд
11:00 - 13:00 Сладкар на България за купата на метро & робуста - втори кръг 120 мин.
14:30 - 14:45 Сладкар на България за купата на метро & робуста - трети кръг 15 мин.
ПАЛАТА № 2 / СЪСТЕЗАТЕЛНИ БОКСОВЕ
08:00 - 10:00 метро Кулинарен отбор на България – първи тур 120 мин.
10:15 - 11:35 млад готвач на България – финал, 10 участника 20 мин. 60 мин.
11:50 - 13:05 готвач на България – финал 15 мин. 60 мин.
13:15 - 15:00 Метро Кулинарен отбор на България – финал 15 мин. 90 мин.
ПАЛАТА № 2 / презентации
11:00 метро зона – лектор: Жоро Бойковски тема модерна българска кухня, миналото среща бъдещето
12:00 зона робуста– презентация кикоман лектор: Шеф Петър Николов
13:30 метро зона – лектори: Ради Стамболов, Боби Екзархов – тема сладкарски трансформации 2018
Още от категорията
Цената на "Беркут" падна до най-ниската си стойност от 6 години насам, ще се намери ли купувач?