
Навръх Илинден в пловдивския ресторант "Вивалди" се случи нещо, което не може да се види всеки ден. За първи път демонстрация как се приготвят някои от най-вкусните месни ястия беше проведена в лятната градина на ресторанта. Всички присъстващи имаха възможността да наблюдават главния готвач Рафаеле и да участват в кулинарния процес.
На уникалното барбекю в градината пловдивчани и гостите на града имаха възможност не само да видят и да оценят начина на готвене в ресторанта, качеството на храната, но и да участват в това зареждащо и привлекателно нещо - готвенето! За което, разбира се, им помагаше Рафаеле - шеф готвачът и собственик на ресторант "Вивалди".
Кулинарната музика на "Вивалди" този петък в реновираната лятна градина на ул. "Лейди Странгфорд №4" беше крехки пържолки от черно прасе, неустоими свински ребърца, прясна риба и ястия с любимата паста... А специалитетът на вечерта беше пълнен калмар с фагри и рикота. И като комплимент към всички гости на ресторанта бяха поднесени и брускети с маскарпоне и скариди!...
Специалната вечер се превърна в истински празник за пловдивските чревоугодници, които с нетърпение очакват следващата. Скоро!
Акценти




Израел удари атомна централа в Иран

Моторист и пешеходка са в болница след катастрофи в Пловдив


Издирват жена за кражба в магазин на Главната


Ботев свиква Общо събрание на акционерите
Темите на Traffic News

Потушават бунтовете в културния сектор със 150 млн. лв.
