Пловдив и гостите на града съвсем скоро ще се радват на ново място за музикални вечери и социални събития. Piano bar Allurе отваря врати на 4 октомври в Пловдив, като основният акцент в програмата на бара включва разнообразие от изпълнители – от утвърдени имена на българската музикална сцена до млади таланти в индустрията. Публиката ще има възможност да чуе както импровизации, така и уникални интерпретации на познати мелодии в новото попълнение в комплекс 7points.

На 4 октомври от 21:00 часа ще се насладим на изпълненията на група „Меломания” и приятели, част от които са талантливите музиканти Иван Гърбачев, Милена Костова, Венелин Георгиев, Виктор Стамболов и Александра Иванова. 

Ден по-късно /5 октомври/ на сцената на пиано бара ще се качат музикантите от „Дани Милев бенд“, които ще изпълнят емблематични хитове с въздействащи аранжименти. 

Основният акцент в Piano bar Allurе, намиращ се на бул. "Санкт Петербург" 131, ще бъдат изпълненията на жива музика. Талантливи музиканти и певци ще изпълняват както класически джаз и поп песни, така и модерни хитове, преработени в акустични версии. Богатата програма обещава и тематични DJ вечери, посветени на различни музикални епохи или жанрове.

Освен музиката, пиано барът предлага и подбрано меню от коктейли. Барманите са готови да впечатлят всеки гост с креативни коктейли, съчетаващи класически рецепти с модерни тенденции. Гостите ще могат да се насладят на напитки, които допълват атмосферата на пиано бара.

Новият пиано бар в Пловдив не само ще обогати културния живот на града, но и ще предостави страхотно изживяване за хора, търсещи добра музика и качествени напитки. Това е място, където всеки може да се откъсне от ежедневието и да се потопи в магията на музиката, споделена с приятели и близки в чудесна обстановка.