"Упадъкът на България. Дотук ли я докарахме братя и сестри? Това ли е желаната демокрация??? Не мога да повярвам дори не ми го и побира главата, какво чака България с това поколение което израства в момента, пише spodeli.eu.

То не бяха гаври с Левски, Ботев и кой ли още не сега за капак и сина божи Исус. Не знам за Вас, но на мен ми писна и е крайно време да се направи нещо по въпроса, защото иначе просто няма да има повече България, а ще има чалгария и цигания.

То бива наглост бива, но чак-толкова не бива. Чудя се кой е виновен и честно не мога да си отговоря.

Може-би всички носим вина за това което се случва защото позволяваме на шайка бандити да ни разиграват и да ни правят на луди, да ни тормозя и унижават, да съсипват живота ни, а ние като послушни овце да си блеем и нищо да не правим.

Извинявам се просто не знам какво повече да кажа коментарите оставям на вас, аз не знам просто ми е трудно да говоря когато видях това чудо.", споделя авторът открил снимката в социалните мрежи.

За съжаление напоследък все по-популярно става да се снимаш със среден пръст на фона на паметник на някоя историческа личност. Явно модата засегна и религията. Тези две момичета са решили да се снимат по долни гащи с икона на Исус. До къде ще стигне тази гавра, дори не искаме да си представяме.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg