На поредното нарушение попадна читател на TrafficNews.bg. В случая става въпрос за два автомобила - ауди и такси, които са навлезли в кръстовището на Сточна гара при червен сигнал на светофара.

"Няма край наглостта, всеки бърза, но 1 минута не е решаваща", коментира нашият читател.

Много хора се оплакват и безумията на водачите на автобуси, които масово правят ляв завой от средна лента на същото кръстовище.

"Атвобусите не се престрояват вляво. Те правят ляв завой от средна лента. На това кръстовище обаче светва червено за завиващите наляво. По тази причина автобусите, които правят завой от средна лента, карат по-бавно, за да може червено да светне и за тези направо. Така изчакват около 90 секунди и тогава правят левия завой. По този начин предизвикват задръстване и препречват пътя на тези, които искат да продължат напарво", коментира друг наш читател.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

TrafficNews.bg