Скандален чат се разпространява в социалните мрежи днес. В него момче, за което се твърди, че е приятел на касапина Георги Николаев от Стара Загора, който обезобрази 18-годишната Дебора обяснява, че извършеното насилие над момичето не било достатъчно.

В чата той използва нецензурни думи и отправя закани към обезобразеното момиче.

От съобщенията става ясно, че ответната страна не е съгласна с написаното и отговаря на момчето, че нещата, които пише са глупави и го моли да спре, но Мирослав отговаря с „Ще я приключа!”.

След изтичането на чатове, много хора изразиха възмущението си от написаното. Не е ясно обаче дали въпросните съобщения са достоверни, тъй като приятелка на Андонов твърди, че профилът му е бил хакнат.

В друга група пък самият той заявява, че неправомерно е обвинен за чатовете, тъй като не е писал подобни неща. Разпространителите на съобщенията обаче са категорични, че чатовете са истински.

Припомняме, че само преди дни друг застъпник на насилието, се сблъска с неодобрението на хората. Виктор Костов потресе с подкрепата си, която в последствие му коства работата.

Отстраняват съдебния лекар, изготвил експертизата на Дебора от Стара ЗагораПо-рано през деня се стигна и до първа оставка заради жестоката агресия

Показаха кадри на жестоките наранявания на момичето обезобразено от приятеля ѝВ понеделник се организира мирно шествие в Стара Загора в подкрепа на момичето

Момичето и насилникът ѝ Георги се запознали в нощен клуб в Стара ЗагораДвамата са работили в различни дискотеки