"Велоалея ли? Що за глезотии? Правят място за някакви смешни колоездачи, а ние с мерцедесите- кучета ни яли! Що неси гледат работата!"

Така вероятно е разсъждавал шофьорът на лилавия мерцедес, паркиран точно върху велоалеята на бул. "Княгиня Мария Луиза". Съдейки от цвета А-класата вероятно е на някоя дама, но това е само предположение, тъй като наистина не знаем чия е колата.

Мъж или жена, шофьорът на автомобилът определено е постъпил доста нагло и не е проявил никаква толерантност към останалите участници в движението.

Нарушителите, които паркират върху велоалеите, се увеличават с всеки изминал ден. Крайно време е общинска охрана да започне да ги глобява, тъй като в противен случаи всички милиони инвестирани в алеите за колоездачи , ще се окажат напълно излишни.  

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg